Zoeken

De schitterende omgeving van ’t Wellse Veerhuis maakt het mogelijk om een breed assortiment aan activiteiten aan te bieden. Activiteiten die u gewoon zelf kunt doen waarbij u bij ons start of activiteiten die volledig begeleid zijn en waarbij u bijvoorbeeld een arrangement bij ons kunt nemen. Zo hebben we bijvoorbeeld;

Het Baanbrekerpad

Ontdek het mooie buitengebied van Ammerzoden en Well. Wandelen door het rivierenlandschap met al haar dynamiek: stroomruggen, vroegere rivierbeddingen, relicten van vroegere dijkdoorbraken en verdedigingswerken. Weidse vergezichten, historische bouwwerken en karakteristieke landschapselementen bieden de wandelaar veel afwisseling. Klompen aan, rugzak op en gaan!

Happen en trappen

De lekkerste fietsroute van Nederland. U boekt de fietsroute op happenentrappen.nl en u gaat lekker fietsen door de omgeving van ’t Wellse Veerhuis. U eet op diverse locaties een gang (waaronder 1 bij ‘Wellse Veerhuis).

Sloep huren

U vaart over de Maas in een richting die u zelf wenst en u geniet van het weer, de omgeving en een lekker gevulde picknick mand van ’t Wellse Veerhuis!

GH Events

Voor de organisatie van een bedrijfsuitje, workshop, teambuilding of heerlijk met de familie, hebben wij een samenwerking met GH events. Vraag ons naar de mogelijkheden voor arrangementen voor bijvoorbeeld verzorgd drinken en eten in de vorm van een buffet of barbecue.