Zoeken

Graag organiseren wij uw bruiloft!
Op deze belangrijke dag van het “jawoord” geven bent u van harte welkom op ’t Wellse Veerhuis.

Wij organiseren deze dag graag voor u op maat, alles naar uw wensen. U kunt zelfs voor de burgerlijke stand trouwen op ’t Wellse Veerhuis.

Wij gaan tot 200 gasten in de zalen en op het terras, maar kunnen met professionele tenten zelfs nog meer gasten ontvangen. Zo ook de uiterwaard naast het Veerhuis kan worden gebruikt als locatie.

Wij ontvangen uw gasten met bijvoorbeeld koffie/ thee en bruidstaart, waarna er een welkomstdrank geserveerd wordt om te toasten op het bruidspaar. Met de daggasten kunt u een heerlijk buffet of drie gangen menu nuttigen. Nadat het bruidspaar zich heeft opgefrist in een speciale ruimte, kan het avondfeest of receptie beginnen.

We ontvangen de gasten met koffie/thee en bijvoorbeeld lekkernijen, petit fours in de stijl van de bruidstaart, cupcakes of gesorteerd gebak. Ook kunnen wij bijvoorbeeld een taartenbuffet organiseren waar de gasten zelf kunnen kiezen.

Tijdens de avond verzorgen wij verschillende luxe koude en warme hapjes, en aan het einde van de avond nog een lekkere warme snack of belegde broodjes maar ook eventueel een puntzak frites Natuurlijk kunnen we de avond op alle mogelijke manieren voor u organiseren, bijvoorbeeld met een braderiepan of ander item.

U bepaalt zelf of u muziek wilt op deze avond, u kunt een DJ of band regelen, ook daarin is alles mogelijk, maar ook verzorgen wij rustige achtergrond muziek.

Voor de dranken hebben wij speciale prijzen voor feesten en partijen, normaal doen wij de dranken turven, maar u kunt een feestavond ook afkopen op Hollands gedestilleerd of alles mag gedronken worden.

U ziet dat deze dag veel onderdelen heeft die goed geregeld moeten worden, wij hebben een checklijst met alle punten voor een trouwdag die wij dan samen met u doorlopen, en waarna wij een geheelvrijblijvend draaiboek en begroting voor u maken.

Wij nodigen u graag uit voor een geheel vrijblijvend gesprek en offerte, graag tot ziens!